Mijn aanbod

Hoe ik jou kan helpen met mijn woorden

Heb je al heel lang een stapel mediacontacten liggen, maar kom je er maar niet aan toe ze aan te schrijven? Wil je meer nieuwe klanten aantrekken, maar weet je niet precies hoe? Wil je overkomen als een expert in jouw vakgebied? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

SEO webteksten

Wil jij de juiste doelgroep bereiken met de teksten op jouw (nieuwe) website? Daar kan ik jou bij helpen. Geen stoffige standaard teksten, maar creatieve teksten die ook nog eens jouw ideale klant aantrekken.  

Blogs

Een blog schrijven kan iedereen. Maar wordt dat blog dan wel goed gelezen? Ik schrijf een SEO-proof blog over jouw product of dienst en zorg ervoor dat het blog leesbaar blijft en de doelgroep interesseert.

Persberichten

Jouw product of dienst in de media? Dan moet het natuurlijk wel de interesse wekken van de journalisten. Aangezien ik jaren als journalist aan de andere kant heb gezeten, weet ik precies de juiste woorden in te zetten.

Do what you do best, outsource the rest.

Wat mijn klanten zeggen

Bijna drie jaar lang was Annick een toegevoegde waarde voor het online team van NH Nieuws, eerst als freelancer, later onder contract. Ze maakt zich nieuwe ontwikkelingen snel eigen, is kritisch en werkt secuur en nauwkeurig. Ze neemt haar verantwoordelijkheid om een verhaal van A tot Z tot een succes te maken. Iemand waar je absoluut op kan rekenen!

Stef Cornelissen, Hoofd Online van NH Nieuws

Annick is een fijne persoon om mee te werken, ze is hands-on, snel, flexibel en werkt goed met deadlines. Haar teksten passen perfect bij mijn verschillende merken en zijn niet alleen taaltechnisch in orde maar laten ook haar creativiteit zien. Ik zal zeker nog vele projecten met Annick oppakken.

Maartje Noordeloos, eigenaar Maartje PR

Annick is erg professioneel. Ze schrijft wekelijks artikelen voor me en weet precies wat mijn doelgroep aanspreekt en hoe ze haar schrijfwijze hierop aan moet passen. Ik hoef me tevens nooit druk te maken om de inhoud/zinsbouw/spelfouten/SEO/bronvermeldingen/etc want dit tackelt ze allemaal. Daarnaast is ze makkelijk in de communicatie en stelt ze de juiste vragen om erachter te komen wat er van haar verwacht wordt.

Jip Isabel de Jong, eigenaar blogplatform De Krachtige Vrouw